שאלה על כשרות

שאלה:

אני גר בדירה שכורה. יום אחד ראיתי תבנית של תנור במחסן של דיירים קודמים עם כל מיני פירורים ושאריות ואני לא יודע מה עליה. רציתי לבדוק אם היא מתאימה לתנור שלי (שהוא כשר) מבחינת הגודל אז הכנסתי ובטעות היא נגעה לשניה בתבנית שהייתה בתנור ועשתה כזה צליל. האם אני צריך לחשוש שאולי נפל איזה פירור או משהו לתוך התבנית או התנור ולעשות הכשרה או שלא? תודה רבה

תשובה:

הכל היה בלאו הכי קר וגם מאוס, תראה אם אתה רואה משהו ואם נפל שם משהו תרחץ אותה במי ברז אין צורך בהכשרה.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. התנור שלי לא הכי נקי ויש כל מיני פירורים ואני לא יכול לדעת אם נפל שם משהו… האם לשטוף את הכל במים או שאני לא צריך לעשות כלום?