שמיעת מוזיקה בספירת העומר – "שיטת טומטיס"

שאלה:

לכבוד הרב. יש שיטת טיפול בשם "טומטיס" (tomatis) בה המטופל מקשיב במשך תקופה לכמה קטעי מוזיקה עם שינויים תדירים בתדרי הקול שאמורים לגרות את המוח שלו (אם איני טועה). זה יכול בין היתר לעזור לתפקוד היום יומי לאנשים שמתקשים לשמור על סדר יום. האם אדם עם קושי כזה שמזיק לו יכול לעשות את הטיפול בספירת העומר? אגב, איני בטוח אם זה קריטי אבל זה טיפול שעולה הרבה כסף ובמקרה יש לי אפשרות לעשות אותו בחינם.
תודה רבה.

תשובה:

מותר לעשות זאת בספירת העומר. באופן כללי מסופקני מאוד וביעילות של טיפולים מסוג זה…

בהצלחה