כשרות גיטין

שאלה:

שלום לכבוד הרבנים, אני גרוש ויוצא לפגישות עם גרושות לצורך נישואין כמובן, רוב ככל הגרושות בישראל התגרשו ברבנות האם יש איזשהו צד של חשש בכשרויות הגיטין מהרבנות (כמו לדוגמא שיש שלא סומכים על כשרות רבנות) או שיש משהו נוסף שאני צריך לבדוק, אני מאוד חושש לאיסור אשת איש, תודה

תשובה:

שלום רב,

חס ושלום. הכשרות של הגיטין שנעשים ברבנות הן ממש מהודרות. צריכים להבין, יש להם את הכי הרבה ניסיון בגיטין בגלל שהם עסוקים בזה הרבה. לכן, אין סיבה לחשוש שמא הגט חלילה לא היה כשר.

הצטרף לדיון

תגובה 1