פרוזבול

שאלה:

בפרוזבול און ליין מופיע נוסח מסירת פרוזבול ולא כתוב שם שליחות
לעריכת פרוזבול אז איך זה מועיל דרך האתר?

תשובה:

שלום וברכה, פרוזבול אונליין זה שווה לפרוזבול שמבואר בחתם סופר שאם שולח מכתב לבית דין שרוצה שיערכו עבורו פרוזבול, כמו כן פרוזבול אונליין זה לא שליח שילך לבית דין אלא כמכתב שמגיש לבית דין שיערכו פרוזבול עבורו.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. במחילה מכת"ר אולי לא הובנתי הרי בנוסח און ליין לא כתוב הריני שולח אותכם לערוך פרוזבול
    אלא נוסח הריני מוסר שכל חוב וכו' דהיינו גופו של פרוזבול

  2. באתר דין יש מקם שממלאים את הפרטים, וזה מכתב ששולח בקשה לבית דין. ואח"כ כתוב את הנוסח של הפרוזבול כפי שבית דין יחתמו.