מענק לימודים

שאלה:

שלום! חיפשתי מענק ללימודים… ,כשפניתי לאחד מהם(מענק מזרוע העבודה) הם אמרו לי שהמענק מיועד רק לאוכלוסיה החרדית ,אני משתייך לציבור הדת"ל אבל מכיוון שלמדתי שנתיים במוסד חרידי אז הם אישרו לי את המענק. שאלתי היא האם זה נחשב שעקפתי את מי שממן את המענקים כי אני לא באמת חרדי או לסמוך על מי שאישר ?

תשובה:

שלום וברכה,

הכללים שלהם הינם לפי המקום לימודים, ומאחר ואתה למדת במקום חרדי אתה זכאי למלגת לימודים כדין, ולא משנה לאיזה ציבור אתה משתייך.

בהצלחה.