שידוך

שאלה:

סליחה הרב רציתי לשאול שאלה בעניין שידוך:
בחורה בגיל 37 קיבלה הצעת שידוך לאיש בן 42 (רווק ללא ילדים).
היא כרגע עושה טיפול לשימור פוריות והתגלה אצלה עניין שקורה לנשים רבות בגילה שיתכן יכול להקשות בעניין הריון.. הרופאה אמרה לה לא לדאוג כי להרבה יש את הבעיה הזאת. הרפואה נותנת היום פתרונות (ויתכן שזה יכול להסתדר טבעי).
האם צריך להודיע לבחור לפני יציאה לשידוך? או בזמן הפגישות.?

תשובה:

אינני יודע במה מדובר, תתייעצי עם עוד רופא מומחה ואם יאמרו שזה לא בעיה מהותית וניתן לטפל בנקל, אין צורך לספר.

ברכה והצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ב"ה הרופאה אומרת שרק בשלב שתרצה להכנס להריון אז יעשו צילומים וידעו בדיוק מה המצב..
    ובאופן כללי מצב כזה אינו נדיר בגילה של הבחורה.
    יתכן שזה יסתדר טבעי בעז"ה, אך יש מצבים בהם עלול יותר קושי להכנס בהריון או לשמר את ההריון.
    ויש מצבים יותר קיצוניים בהם צריך לעשות ניתוח לפני..
    כרגע לא ברור רק שהמצב אולי דורש התעסקות מסויימת.
    מה צריך להגיד לשידוך? ובאיזה שלב בשידוך