נישואים ללא רבנות

שאלה:

אני מתחזק ומאורס ארוסתי רוצה לחכות עוד שנתיים לחתונה והמשפחה מתנגדת כרגע גם לחתונה ברבנות האם יש אפשרות לקדש עם שני עדים כשרים וכשיגיע הזמן לזמן אותם להעיד ברבנות זה או זה או לחיות בחטא

תשובה:

שלום וברכה,

חס וחלילה, אסור לקדש עם שתי עדים ללא להירשם לנישואין ברבנות, זה עלול לגרור לממזרים, אם בעתיד תיפרדו ח"ו, ולא יהיה גט עלול להיוולד ממזרים בעם ישראל.

לחיות לא חופה ונישואין זה גם עוון חמור, לכן או שתתחתנו ברבנות ביניכם, או שתפרדו עד לזמן שתחליטו להינשא כדת משה.

התחלת להתחזק תמשיך הלאה!!!

תזכה לבנות בית כשר בישראל