מכנסיים לילדה בת 7

שאלה:

שלום כבוד הרב,
האם מותר לתרום מכנסיים במידה 7 לבנות ? או עדיף לזרוק ?

תשובה:

יש לזרוק.

אסור ללבוש מכנסיים בגיל 7.

ברכה והצלחה.

הצטרף לדיון

8 תגובות

  1. צריכה לחפש אם יש שם גם במידה 7 ולהוציא? או שמה ששמתי כבר שמתי ולא לחפש. יש לי גם שקית באוטו שייעדתי לתרומה בלי נדר ויש שם לדעתי גם מכנסיים גם במידה 6 וגם 7 . מה לעשות ?

  2. תודה לרב
    ומה שיש לי באוטו שייעדתי לתרומה בלי נדר, לתרום או שמכנסיים במידה גדולה לזרוק?
    שמתי לב שהיו שם מכנסיים במידה 6 והיו שם שמי מכנסיים שקיבלתי במידה גדולה יותר. הם נראים מכנסיים מבגד של בגד ים . לתרום אותם או לזרוק?

  3. אני לא יודעת כי המכנסיים הן גם יותר מגיל 7 .כתוב עליהן מידה 16 למרות שזה נראה של ילדות בדגם אבל הבד נמתח אס אולי יכול לעלות על ילדה מעל גיל מצוות . מה כדאי לעשות?אם לא אתרום לחשוש מבחינת נדרים כי הייתה בכוונתי לתרום בלי נדר ?