דחיית ליל טבילה

שאלה:

שלום וברכה
לאשתי יש היום ליל טבילה,
העניין שאתמול ראתה שיש לה בתוך הנרתיק יבלות, וממה שקראתי הם יכולות להיות מדבקות
קבענו תור למחר לרופא נשים
השאלה האם ניתן לטבול היום ולא לקיים יחסים או לדחות את הטבילה ליום אחר?

תשובה:

במצב כזה אפשר לטבול בלי לקיים יחסים, רק להזהר ממגע קרוב מידי שעלול לגרום להוצאת ז"ל. אבל תתייעץ טלפונית עם רופא אם אכן קיים חשש כזה בסיטואציה שלך, הבנה רפואית מהאינטרנט בדרך כלל לוקה בחסר ובהוצאת דברים מהקשרם.

רפואה שלמה.