איסור גויה

שאלה:

כבוד הרב שלום הייתי בקשר עם גויה שבוע היינו יחד אבל לא היה את האקט עצמו שזה החדירה האם זה נחשה לעוון גויה?

תשובה:

שלום וברכה

אין ספק שהעוון החמור ביותר הוא קיום היחסים, שזה עוון נורא, אבל גם עצם ההתייחדות עם גויה בחדר אחד הוא איסור גמור שנקרא "ייחוד", והאיסור הזה עברת אותו שבוע שלם, כל שכן אם גם היתה קירבה גופנית כל שהיא, ויש הרבה לחזור בתשובה ולהתחרט על המעשה הזה ולחשוב מה עושים שלא יתרחש עוד.

בשורות טובות.