מחשבות בזמן עונה

שאלה:

ברור שאסור להרהר באשה אחרת האם מותר לדמיין ביחד אם אשתי על דברים שאסור לנו לעשות אבל בדמיון הדמויות זה אנחנו תודה

תשובה:

אין בדבר הזה את האיסור שהזכרת, אבל יש בזה טעות גדולה בכל ההבנה של מטרת חיי האישות והיופי שבזה.

מי שחושב שחיי בעל ואשה זה בעצם סתם פורקן בין גבר לאשה הנעשה בהיתר כיון שהם התחתנו, מפסיד את הנקודה.

בורא עולם נתן את כל הנושא הרצון הזה לזיווג, כדי לייצר אהבה וחזק אהבה והזדקקות בין בני הזוג. כאשר משתמשים בזה ככלי וכביטוי של קירבה, הזוגיות מתעצמת ויש שמחה ונעימות בבית. מה שאתה מתאר זה בעצם ההיפך המוחלט, שימוש באמצעי מותר כדי לייצר לעצמך חלילה זנות שהיא חוץ זוגית, זה שימוש הפוך מכל מה שטוב ומועיל לזוגיות שלכם.

יש הרבה להרחיב בהבנת הדברים אך לא כאן המקום.