איך מתחילים מסלול של תורה ומצוות?

שאלה:

כמעט בן 40 רווק וכל חיי ידעתי שהדבר היחיד שבאמת רציתי בחיי הוא לעבוד את ה' תוך כדי לימוד התורה….היו שניסו ללמד אותי אבל לא באופן קבוע כל יום אלא פעם בשבוע או פעמיים וזה לא מספיק בשבילי כי נראה לי שיש לי רעב לא מובן…והיום כשלא נשאר לי הרבה זמן אני מחפש שילמדו אותי בשכר….אני מוכן לשלם אבל אני לא מתכוון רק ללמוד כמו תוכי….אלא גם לקיים את המצוות אז במובן מסויים אני מחפש מורה דרך….אני מוכן לשלם משכורת….איך עושים את זה?

תשובה:

שלום וברכה ידידי, שמחתי והתרגשתי יחד איתך ברצון הטוב שלך לעשות הטוב והישר בעיני האלוקים, מאוד מומלץ לפנות לסניף לב לאחים באיזור מגוריך להתייעץ איתם, או עם איזה רב מקומי שיסייע לך למצוא שיעורי תורה מתאימים, הכוונה והדרכה, חברותא, כל מה שתזדקק לו. אנחנו מרחוק לא נדע מה הולך אצלכם בסביבה… לך בכוחך זה! אלוקים מחכה לך… בכל שאלה הלכתית וכדומה נשמח כאן לעזור לך.

בהצלחה רבה!