לעבוד עם החפצים של המעביד בעבודה אחרת

שאלה:

אני עובד באבטחה עם נשק של החברת שמירה ,אני רוצה לשלב עוד עבודה כמאבטח בטיולים, האם אני יכול לעבוד עם הנשק של החברה? גם את הרישיון אבטחה עשיתי דרך החברה , אבל הוא מתאים גם לעוד עבודות , ולכן אני מחויב בחוזה שאם אני עוזב מוקדם משנה מחייבים אותו משהו על הקורס

תשובה:

שלום וברכה,

יש לשאול את המשאיל אם מותר לך להשתמש בנשק לצרכים אישיים. ההסכם שלך מול המעביד הוא הקובע בהלכה אם מותר לך להשתמש או לא.

בהצלחה