מה עושים בשירות לאומי?

שאלה:

איך אני יכולה לגרום לעשות טוב לסביבה שבה אני אהיה בשירות לאומי שנה הבאה?

תשובה:

שלום וברכה

כל עוד תמשיכי לשאול את עצמך את השאלה הזו בודאי גם תצליחי לעשות טוב. לחייך לאנשים להיטיב לסייע ולעזור. מה שהכי חשוב זה לזכור את מהותך עדינותך צניעותך כבת ישראל. בשירות הלאומי נתקלים באנשים מכל גווני האוכלוסיה, דתיים חילונים ואף שאינם יהודים, וחייבים לשמור על גדרי הצניעות לגמרי, שלא לפתח קשר של ידידות עם גבר זר, או כל דבר אחר העשוי להביא חלילה לידי מכשול.

בהצלחה רבה