קיום ואהבת לרעך כמוך בין גבר לאישה לא נשואים

שאלה:

שלום, כיצד מקיימים ומה מותר לקיים במסגרת המצווה של ואהבת לרעך כמוך בין נשים וגברים לא נשואים?
האם זה מצטמצם רק ל"עזרה עם סלים מהסופר לאישה/גבר מבוגרים" (סתם דוגמא) הרי סוף סוף כל דבר שגבר ירצה לעזור בו לאישה ולהיפך נחשוש לצניעות לקירוב דעת וכו'.
תודה!

תשובה:

מה שסותר לצניעות לא עושים, ובכל מקרה מפעילים שיקול דעת מה נכון לעשות. לפעמים אפשר לשלוח מישהו אחר, לפעמים חובת הצניעות מונעת מאיתנו לעזור וזה בסדר, ופעמים חובה לעזור. גם כשמחליטים לעשות יש צורה איך עושים, והכל לפי הענין.

שתזכה לעשות!