עבודה במקום מפוקפק הלכתית

שאלה:

מועדים לשמחה.
יש לי הצעת עבודה בגן ירק אורגני הנמצא תחת פיקוח של הרבנות הראשית.האם אני יכול לעבוד שם כשאני יודע שהמרחקים הנשמרים בין המינים הם שונים מהמרחקים הנדרשים הלכתית לפי המובא פה באתר (ידוע לי שיש מחלוקות בעניין).כמו"כ בשנת שמיטה הם עובדים לפי היתר מכירה ואני אינני סומך על היתר מכירה,ובנוסף עניין התולעים בעלים הירוקים האם יש כאן מסייע וכד'?

תודה רבה

תשובה:

לא הייתי עובד במקום כזה שיש בו חששות כלאים, ואין לעבוד בשמיטה במקום שנוהגים בו על פי היתר מכירה.

תצליח ושיהיה רק שפע!

הצטרף לדיון

תגובה 1