לקחתי מהסופר מוצר נוסף בטעות

שאלה:

קנינו כמה מעדנים. ולעניות דעתי קניתי 6 כי זה מה שהייתי צריך.
היום כל הילדים פתחו ואכלו. ועדיין נשאר אחד שלם סגור. בדקתי איתם כמה פעמים והם טוענים שהם אכלו. אני צריך לשלם לסופר על זה? על עוד אחד?

תשובה:

שלום וברכה,

אם התברר לך שלקחת 7 מעדנים אתה צריך לשלם על המעדן ה7 שלא שילמת או להחזיר את המוצר [אם אפשר להחזיר מוצר של קירור]. אין אפשרות להשתמש במעדן הנוסף מבלי לשלם עליו.

בהצלחה.