קבוצות חברתיות גברים ונשים

שאלה:

אני בתנועה מסוימת של נשים וגברים אבל ששומרים נגיעה ואנחנו מתגבשים ומטיילים בארץ ואנחנו עושים מורלים שזה לחזור על המילה האחרת של מישהוא אחר לדוגמא מדריכה צעקה אמא צועקים אחריה מילה נגדית אבא וזה מגבש עושה טוב לכולם השאלה היא האם זה מותר

תשובה:

שלום וברכה

כל מערכת חברתית כזו על פי התורה צריכה להעשות בהפרדה בין גברים לנשים, יחס חברי קרוב בין גברים לנשים זרים, בהכרח יביא להרהורי עבירה ואף יותר מכך חלילה. תעשו קבוצת נשים וקבוצת גברים, וכך תוכלו לצעוק זו על זו וזה על זה באופן הכי מגבש נעים ושמח.

בהצלחה רבה ושבת שלום.