תגובות ביוטיוב

שאלה:

שלום. האם מותר להגיב לסרטונים ביוטיוב של אתאיסטים או יהודים משיחיים כשיכול אולי לקרות מצב שבסרטון יהיה חוסר צניעות למרות שזה לא צפוי אך עדיין אי אפשר לדעת במאה אחוזים, וכמובן לא להמשיך לצפות באותו סרטון וגם לא להגיב. אולי יש פה חשש למצווה הבאה בעבירה? או אולי חס וחלילה חילול ה' ? תודה

תשובה:

בשום אופן אין לגלוש באינטרנט שניתן להכנס דרכו ליוטיוב, רק באינטרנט מסונן כהלכה על פי פיקוח ועדת הרבנים לעניני תקשורת. המטרה לעולם אינה מקדשת את האמצעים.

יום טוב.