גרפיקאית שנדרשת להכניס תמונות של נשים

שאלה:

אני עובדת כגרפיקאית, ולפעמים מבקשים ממני להכניס בעיצוב תמונות של נשים. האם מותר לי להכין עבודות כאלו כשמדובר בתמונות של נשים יחסית צנועות, אך למשל מאופרות איפור כבד, או שהמרפק לא מכוסה לגמרי וכדו'. תודה רבה ושבת שלום

תשובה:

שלום רב,

אין בזה כל איסור לפני עיוור וכד', אם הן נשים שלא ממש צנועות, הגברים לא אמורים להסתכל עליהן, ואת אינך קשורה לענין אם אח"כ גבר יחליט להסתכל.

הרבה הצלחה ושבת שלום

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. רציתי לשאול אם יש הבדל, אם אני יודעת בפירוש שהמטרה זה פרסום ציבורי, למשל אני מכינה בשביל מישהו מודעה שאני יודעת בבירור שתתפרסם בעיתון, ומבקשים ממני להכניס שם תמונה של אישה שלא ב-100% צנועה.
    תודה