עבודה בפיתוח אתרי אינטרנט

שאלה:

שלום הרב
אני מתעניין בהכשרה ולאחר מכן בעבודה בפיתוח / בניית אתרי אינטרנט
אני מתלבט מאוד מההיבט התורני כיוון שרוב האתרים מכילים תוכן אסור/לא ראוי כגון תמונות / סרטונים / שירותים שונים למיניהם
מבעיות של "מסייע" וכו'

תשובה:

שלום וברכה

אינני מסכים איתך לגבי ניתוח העובדות. יש מנעד רחב מאוד של אתרים שאין בהם בעיה כזו, 30 אחוזים ממדינת ישראל שומרים מצוות, ויש אתרים של ישיבות מכונים תורניים בתי עסק דתיים ועוד ועוד וכל אלו רוצים חומר כשר, מה שיש להקפיד זה לבצע רק עבודות כשרות ואז הכל טוב.

בהצלחה רבה מאוד.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אינני איש מקצוע כדי להשיב, אני רק יכול לומר לך שבכל שנה יוצאות לשוק מאוד הנדסאיות חרדיות חדשות מהסמינרים של בית יעקב וחברות ההשמה מכירות כבר את הדרישה לסביבה דתית וצנועה ועבודה כשרה.