חלום על נחש המוליד נחש

שלום. חלמתי שאני מוציאה צעיף משי מהארון ומתוך הצעיף יוצא נחש גדול ואז מתוכו יוצא נחש בינוני ומתוך זה יוצא נחש קטן יותר. סה"כ שלושה נחשים. אשמח לדעת מה זה אומר. תודה רבה

תשובה:

שלום רב

זה נראה לי חלום נפלא, כמבואר בברכות פ' הרואה "הרואה נחש בחלומו, יצפה לפרנסה". כלומר זה זמן של שפע והצלחה. וזה שנחש אחד מוליד נחש נוסף, נראה שהכוונה שהכסף שלכם יעשה פירות ופירי פירות ותדעו שפע גדול.

בהצלחה רבה.