נשואה ליהודי שהתגיירה האם צריכה קידושין

עוד גילתי בכלל שכאשר אימי ואני התגיירנו. אז אבי בכלל לא רצה לעשות חתונה מחדש. אמרה שהסבירה לו שצריך והוא לא רצה לעשות שוב חתונה. מזה אומר משהוא בקשר לכל התהליך. ועוד האם אני יוכל לעשות קידושין בניהם אם זה לא בעיה מאז. אני מאמין שלא סתם ה' גרם לי להעמיק בדין זה הנה מה גיליתי. אודה מאוד אם תענו. ואם זה אומר בכלל משהוא לגיורים שלי ושל אחי.

תשובה:

שלום רב,

זה לא אומר דבר לגבי הגיורים שלך ושל אחיך שודאי נעשו כדת וכדין. אמת לאחר שהיא התגיירה היה עליהם לעשות קידושין כדת וכדין. אבל אף פעם לא מאוחר… וניתן לסדר להם קידושין היום.

הצטרף לדיון

תגובה 1