תביעת מזונות ילדים אם המשמורת הוא אצל הבעל

בס"ד
שלום,
מה הדין בגירושין לגבי זכויות האישה לדרוש דמי מזונות כגרושה ללא ילדים תחת ידיה, לדרוש להישאר בבית המגורים בת 9 חדרים כאשר היא לבד רוב הזמן וטוענת שהיא רוצה להמשיך לאריח את הילדים, וברור דורשת השתתפות בכל מכל כל.
תודה

תשובה:

שלום רב,

באופן כללי, אם הילדים אינם תחת המשמורת שלה, לא שייך תביעת מזונות ילדים. לגבי שאר הפרטים, כמובן שלא ניתן להשיב עליהם בלי לדעת את המכלול. אני מבין שהתיק מתנהל או יתנהל בבית הדין, ושם עליך להשמיע את טענותיך.