גירושין עזרה דחופה

שלום נשואה כמעט חודשיים.בעלי מיום הנישואים לא קיים איתי חיי אישות אני עדיין בתולה.הוא דחה אותי פעם אחר פעם בכל מיני תירוצים.היו 3 לילות שגם לא ישן בבית כמו כן עקב אלימות מצדו הוגשה תלונה על ידי במשטרה.כרגע זה בחקירה..הוא הורחק ל5 ימים וומאז גם לא חזר לבית .יותר משבוע שנגמר ה5 ימים.מה עליי לעשות?האם מגיע לי גט?ומהם זכויותי?אשמח לעצה ועזרה בנושא.תודה.

תשובה:

שלום רב,

אכן זה נשמע ממש לא טוב…

הייתי מציע לך להתקשר מיד לטוען רבני איציק וינד (רבני האתר) ולהתייעץ איתו מה לעשות.

בהצלחה וגמר חתימה טובה