השם נועה לבת

נולדה לנו בת אנו מתלבטים בשמות נועה או קים או מילה או רומי בתאריך 13,7,2013

תשובה:

שלום רב.

השם נועה הוא הטוב מכולם. זו אחת מבנות צלפחד שמוזכר בחז"ל כי הם היו חכמות. השאר חלקם שמות לועזיים, ועדיף לתת שם שיש לו מקור או משמעות חיובית.

הרבה מזל טוב ורוב נחת להורים.

הצטרף לדיון

10 תגובות

  1. שלום רב כבוד הרב,
    שמי מירב ובע"ה אני אמורה ללדת כל יום בת בכורה, בחרתי לה את השם נועה-ניסים ונפלאות עשה השם.
    הייתי רוצה לדעת האם יש משמעות גדולה בן אם אני אקרא לה נועה עם ו' או נעה ללא ו' , אני שוקלת לקרוא לה נועה עם ו' , אני יודעת שיש לשמות משמעות גדולה והשפעה לגבי בחירת שם טוב לילדים.
    אשמח לתגובתך. תודה רבה וחג שמח וכשר.

  2. שלום רב,
    שמי מירב ובע"ה אני אמורה ללדת כל יום בת בכורה, אני שוקלת לקרוא לה ליאן שפירושו – לי ילדה אלוקים נתן.
    אני יודעת שיש לשמות משמעות גדולה והשפעה לגבי בחירת שם טוב לילדים.
    אשמח לתגובתך. תודה רבה וחג שמח.

  3. בוקר טוב כבוד הרב.
    לא ממש הבנתי, רשמת שאין ספק שהשם הקודם שהצעתי עדיף בהרבה
    למה הכוונה?
    לנועה עם ו' או ללא ו' ??
    סליחה על אי ההבנה
    תודה רבה
    מירב