עזרה בהכנת חוזה

אני צריך עזרה בהכנת חוזה.
אני מתכוון לתת לידיד סכום כסף והוא ישקיע את זה בחשבון בנק בחו"ל על שמו. הוא ייתן לי חלק מהרווחים וישמור חלק לעצמו. אני רוצה חוזה שיבטיח שהכסף יוחזר אלי ברגע שאדרוש אותו ושאהיה מוגן במקרים כמו:
– הכסף נגנב או נאבד בדרך לבנק
– ידידי ח"ו נפטר ואני צריך לגבות מאישתו או יורשים אחרים
– ידידי ח"ו יורד מנכסיו ומאבד את כל הונו כולל הכסף שלי שבחשבון בנק שלו.
וכו'.
אודה לכם מאוד מאוד על עזרתכם.

תשובה:

אם תשלח חוזה שנערך באמצעות עורך דין, נוכל לבדוק אם הוא תקף הלכתית ולהציע להוסיף משפטים שייתנו לחוזה תוקף הלכתי.

את החוזה ניתן לשלוח לכתובת [email protected]

כמו כן, אם לדעתך מדובר בחוזה קצר ופשוט, הנך יכול לבוא לבית הוראה "נתיבות חיים" ברחוב פנים מאירות 1 י-ם כל יום בצהריים בין השעות 13:45 – 15:30