חיבוק ילד פחות מגיל תשע

לכבוד הרב שלום.
רציתי לשאול לאשתי יש דודה ולה יש ילד בן 7 שגדל בבית חילוני מסורתי האבא לא מאמין גדול האמא יותר אבל הם אינם שומרים על צניעות גם חיצוני אמא לא צנועה ואבא די רחוק מהיהדות לא מאמינים בהרבה חלקים בתורה. תושבי חוץ יהודי צרפת.
הילד כל הזמן רוצה לנשק לחבק ומבקש לישון עם האשה שלי באותו חדר. ילד לצערנו די מופרע וחוצפן עקב החינוך הליברלי וקצת מסורתי שקיבל בבית, (אבל יהודי אחרי הכל נשמה גדולה מאוד כמובן ).
הילד גם מנשק ומחבק ויוצר ורוצה חיבה גדולה עם אישתי.
רציתי לדעת מה הדין ראיתי שאיסור נגיעה בזכר זה מגיל 9.
מה הדין ואיך צריך להתנהג במידה והוא אינו אסור בנגיעה באשה.??
תודה רבה דור

תשובה:

שלום רב.

אכן אין איסור הלכתי בילד זה מכיון שהוא פחות מגיל תשע, אך ראוי לחנכו בחכמה לצניעות וקדושה בפרט כשמקבל חינוך מתירני.

בהצלחה רבה.

מקורות:

שו"ע אבן העזר כב,יא.