ייחוד כשיכולים לבוא מבחוץ על ידי קוד

שאלה:

משרד הממוקם בדירה גדולה, ובקומה למטה קיים משרד נוסף.
במשרד העליון יושבות בדר"כ 4-6 נשים וגבר יושב בחדר נפרד,
במשרד התחתון נמצאים מעת לעת בין 1 ל8 גברים, המטבחון שלהם והנוחיות נמצאים בדירה העליונה, הם נכנסים לשם מידי פעם.

המשרד העליון נסגר ע"י טריקת דלת ופתיחתה נעשית או ע"י פתיחה מבפנים או ע"י קוד (הידוע לכל המשתמשים)

(המשרד עם מצלמות)

האם מותר שהדלת תיסגר עם אפשרות פתיחה מבחוץ רק עם קוד, בשעה שנמצאות שם הנשים עם הגבר בחדר השני? או שזה בעייה של ייחוד.

תשובה:

שלום וברכה

כיון שכל רגע יכולים להכנס ואכן נכנסים אנשים מלמטה על ידי הקוד באופן עצמאי, אין כאן חשש של ייחוד.