יחוד בשיעור פרטי

שאלה:

אמי נותנת שיעור פרטי לנער בן 12, לפעמים הם היחידים בבית.
אמנם בכל עת אחד אחד מהאחים שלי יכולים לחזור הביתה מבית הספר.
האם יש פה ייחוד?

תשובה:

שלום וברכה

אני מניח שלאחים שלך יש זמנים קבועים לחזרה מבית הספר, ולכן בהחלט יש כאן חשש ייחוד.

כדאי לפרט יותר במה מדובר [שעות וסיכוי לחזרה, והאם אבא נמצא בקירבת מקום – "בעלה בעיר"] כדי לנסות למצוא פתרון.

ערב טוב.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה, אסביר:
    האחים שלי בפנימייה קרובה לבית ולכן הם חוזרים הביתה סתם בשיעור חופשי או מתי שמתחשק להם. (בנוסף השיעור הוא בערב ובשעות הערב יש יותר סיכויים שיקפצו לביקור).
    האבא לא נמצא בקרבת מקום.