ייחוד במשרד

שאלה:

שלום הרב,
אני עובדת במשרד פרטי,
אני יושבת בכניסה למשרד בקבלה ולידי יש חדר שבו יושב גבר שהוא כל היום עם דלת סגורה.
המשרד נמצא בבניין עם כמה משרדים והדלת של המתחם שלנו סגורה עם קוד, אך במהלך היום יכול להיות מצבים שאנשים מהחברה שלא יושבים במתחם שלנו נכנסים עם הקוד בלי לצלצל לפני או להתריע.
האם יש בעיה של ייחוד ואני צריכה לפתוח את דלת הכניסה במהלך היום או שאין בעיה?

תשובה:

שלום וברכה

אם שכיח וקורה הרבה שנכנסים מבחוץ, אפשר לסמוך על זה, אבל אם זה קורה רק לעיתים רחוקות, ובדרך כלל יכול להיות כמה שעות שאף אחד לא בא, יש להשאיר את הדלת פתוחה.

מקורות:

ראי עוד כאן בהרחבה.