ייחוד בבית הספר

שאלה:

שלום וברכה

אני מעדות אשכנז, ואני עובד בבית ספר של עדות המזרח.
לפעמיים אני אמור להיות בישיבה עם היועצת לבד, או בפגישה עם מורים ומורות ביחד.

למעשה בפועל: אני עומד בכניסה לחדר כך כשרואים אותי מבחוץ והיועצת יושבת בתוך החדר.

רציתי לדעת האם אני עושה נכון כי זכור שקראתי פעם שלאשכנזים אסור להיות באותו חדר גם אם הדלת פתוחה.

תשובה:

שלום וברכה

בדרך כלל בבית הספר אין מציאות של ייחוד כי כל רגע מישהו עשוי להכנס, ואם הדלת פתוחה זה ודאי בסדר גמור.

שבת שלום והמשך לעשות רק טוב…

בהצלחה