להעביר זכות הנחה למבוטח בקופ"ח אחרת

שאלה:

הבן שלי בן 23 רשום בקופ"ח אחרת ממני, והוא זקוק למדרסים. בקופ"ח שלי יש הנחה משמעותית למדרסים. האם אוכל להעביר לו את הזכות שלי שיקנה מדרסים במקומי?(לחנות לא משנה) תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה,

הקופ"ח שבו את רשומה לא אמורים לשלם מדרסים לבן שלך שרשום בקופ"ח אחרת. ואין להעביר זכות מאדם לאדם.

לחנות זה לא משנה כי הם מקבלים החזר כספי. אבל לקופ"ח זה משנה שיצטרכו לשלם לאדם שאינו מבוטח, ולכן יש בזה איסור גזל.

בהצלחה.