כפייתיות בקניינים

שאלה:

אני סובל כבר שנים ארוכות מocd ואני מטופל על ידי פסיכולוג. כעת, התחילה להטריד אותי מאוד נקודה שבעבר אשתי מסרה לי משהו וחשבתי על הקנאה רצונית לגבי דבר רציני ביותר לא ברור לי מתוך מה או מתוך תסכול או מתוך דבר אחר. ואז נכנסתי לספקות אולי דברתי איתה על הקנין ואולי במסירה חל קניין. מה עושים?

תשובה:

שלום וברכה

לא ברור לי מהענין ומדוע כל כך משנה אם חל קנין על חפץ בינך לבין אשתך, אבל ודאי שכח מהענין לחלוטין, הכל שטויות ודמיונות, ואין צורך להתייחס. בכלל בקנינים המוציא מחברו עליו הראיה..