קניית רכב מאדם שנפטר

שאלה:

היי , אני מחפשת כבר כמה חודשים לקנות רכב ספציפי שאני רוצה שמור ויפה ומצאתי רכב מצוין שהרכב הזה שייך לאימא שנפטרה לא יודעת איך ולמה לא שאלתי אבל זה קצת הדאיג אותי האם כדאי לקנות רכב שהבעלים שלו נפטרו והרכב יוצא למכירה בשל פטירתו ?

תשובה:

שלום רב,

אין שום חשש לקנות חפצים של אדם שנפטר, מלבד נעלים שאסור לנעול נעלים של נפטר. והינך יכולה לקנות את הרכב ללא שום חשש.

בהצלחה ומועדים לשמחה