דווח שעות עבודה

אני עובדת כסייעת לבת מוגבלת המשולבת בחינוך רגיל.
הילדה מקבלת את הזכאות לשעות סיוע בכמות מסויימת דרך העיריה (כמדומני שמגיע ממשרד החינוך)והמשפחה אינה משלמת על כך. כמו כן יש את הזכות להורי הילדה לבחור סייעת מטעמם . הסייעת- אני – מקבלת את המשכורת מהעיריה.
במקרה שלי טובת הילדה היא שלא אלווה אותה בכל השעות שהיא זכאית להן.(מבחינה חברתית ובכלל. לא מעוניינים בליווי צמוד) לעומת זאת בשעות שאני נמצאת איתה(גם מחוץ לשעות הלימודים) העבודה קשה ומאתגרת מאוד באופן שהמחיר לשעה לא שווה אותה.
בבחירת ההורים אותי הם מעוניינים שאעבוד פחות שעות . עבודה איכותית. ומצידי התנאים שבהם אני מסכימה ללוות את ביתם הם- שכר גבוה יותר. בשכר הניתן לפי שעה לסייעת לא אלווה את ביתם. אין באפשרותי. וההורים מעוניינים בכך.
מה שקורה בפועל(אחרי שאלת רב ששאלתי בנושא.אינני זוכרת מיהו כדי לפנות שוב כעת)- בסוף כל חודש ההורים /התלמידה עצמה ממלאים את דף הדיווח בכל השעות האפשריות מצד הזכאות.
כעת העיריה עוברת לשיטת דווח שונה שבה יש לצלצל ממס' טלפון קבוע בשעת הכניסה ובשעת היציאה.
וכאן אני נתקלת בבעיה ההלכתית שאדווח בעצמי.
מה דעתכם בעניין זה?
ומהם האפשרויות(אם יש בכלל) המותרות עפ"י ההלכה במקרה זה?

תשובה:

שלום רב,

אני לא רואה אפשרות שמותרת עפ"י ההלכה.