העסק נרשם ע"ש אחד ועתה הוא מכחיש שיש כאן שותפות

בב"ה
שלום וברכה
שותפים במשרד רו"ח כמה שנים אומנם המשרד היה רשום בניירת רק על שם אחד מהם מחמת החוק שאי אפשר לרשום אדם שאין לו רשיון והנה יום אחד הסתכסכו השותים ובעל הרשיון טען שכל המשרד שלו וחברו הוא רק עובד כמובן שיש ראיות חיצוניות שמראים על שותפות מלאה כגון המשכורת של בעל הרשיון זהות לאותו "עובד" וכן שאר שימושים כגון רכב דלקן ושימוש בכרטסי אשראי של החברה וכיוצ"ב.
כיצד מתייחסת ההלכה במקרה כזה ?
בתודה מראש

תשובה:

שלום רב,

על פניו לא נראה שיש מהדברים שמנית כאן ראיה לטענתך. אולם מן הסתם ניתן להוכיח דבר כזה בדיון בבית הדין.

בהצלחה