כשרות מהדרין לספרדים

שלום כבוד הרב.
האם כשרות למהדרין היא גם לספרדים?
לדג', בבית חולים הדסה יש שווארמה מהדרין, של לא יהודים. והבנתי שלספרדים זה בישולי גויים כשגוי חותך את השווארמה ואז "כאילו" מניח את השכבה מתחת להתבשל, להבדיל מאחינו שמצריכים רק הדלקת האש, כמדומני.
תודה רבה.

תשובה:

שלום רב

אם המציאות היא אכן זו באמת בעיה לספרדים, וכפי שהאריך להתריע בהקדמה לשו"ת אור לציון בהרחבה רבה, כדאי לשאול את המשגיח המקומי כיצד הדברים מתנהלים. יתכן מאוד שהכל כבר מבושל והגוי רק פורס ומחמם על הטאבון.

בהצלחה