מחילה על הלבנת פנים

ממי שהלבנתי לו את הפנים ברבים חייבים לבקש סליחה ברבים? כי אני חושב ( לא בטוח ) שעשיתי את זה , אני ממש ממש ממש מתחרט על זה אבל ביקשתי ביחיד והיא אמרה שהיא לא זוכרת אבל אם עשית לה משהוא היא סולחת לי לגמרי , זה נחשב? עשיתי את זה לשתי מורות הם אמרו שסלחו לי אבל ביקשתי עוד 3 פעמים וגם אמרו שסלחו אבל לא ברבים זה נחשב?

תשובה:

שלום רב,

לא. אין צורך כלל לבקש מחילה ברבים. די בכך שבקשת מחילה והם מחלו לך