כרת

שאלה:

איך לכפר על כרת אני בן 14

תשובה:

אתה לא צריך לעשות שום דבר למפרע רק לתקן מכאן ולהבא, לקיים מצוות בשמחה, לקבוע עיתים ללימוד תורה בבית הכנסת, להקפיד היטב על תפילין ותפילה כל יום, ולהיות יהודי מתוק ואהוב.

בהצלחה רבה מאוד ושבת שלום.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. יותר טוב ללמוד מתוך ספר בצורה מסודרת, יותר זוכרים והלימוד יותר שיטתי ומלמד. חשוב מאוד גם ללכת לבית הכנסת, לתפילות לשיעורים, זה מחבר לאוריה של תורה ולחיי קדושה. בהצלחה.

  2. יש ספרים מאוד פשוטים שכל אחד יכול ללמוד, זה יכול להיות קיצור שולחן ערוך, כל יום שתים שלוש הלכות, זהו ספר שלומדים גם בבית הספר בכיתות ג'-ד', יש לשנן לזכור ולקיים, תלמד ותראה שתצליח ותהנה. בהצלחה