שמירת המחשבה

שאלה:

שלום וברכה,
אני אישה נשואה ב"ה ואוהבת באמת את בעלי והילדים ותודה לאל הכול
בסדר.
אני מורה לנוער בסיכון.
נהנית מאוד.
אני חייבת לציין ששאלתי כבר בעבר על איש מסויים בעבודה שמרגישה לא בנוח לידו.
ויעצתם לי להתרחק ולשאול שאלת חכם לגבי מקום העבודה. שאלתי וענה לי גדול בישראל שאני בסדר ושפשוט לא לדבר איתו. ולהמשיך במקום העבודה.
השבוע לא דיברתי מילה וחצי מילה והיה לו כנראה כנראה קצת מוזר אבל לי בסדר.
עד שהגיע סוף שבוע ושוב זה עולה בי. אני כל הזמן במתח מזה. לא נעים התחושה הזו שלא לדבר וכו.
ואני חייבת להגיד דבר ממש ממש חשוב. אני מרגישה שהוא זה שהתחיל לזרוק לי כל מיני משפטים וכל מיני חיוכים והסתכלויות שמלכתחילה לתומי לא חיפשתי לא רציתי ואז נשאבתי ונשאבתי וזה הכניס אותי למקום לא טוב לא טוב שעכשיו הוא סוג של "תקוע" לי במוח. וקשה לשחרר.
ואני יודעת שזה אסון אבל בגלל שאני בן אדם שאוהב את הקבה וקשה לי לחיות בשקר כזה אז אני רוצה לעצה לטהר את המחשבה שלי מכול הרע הזה.
כי זה לא אני במהות שלי.
בא לי שה' יושיע אותי.
אני רוצה שתעזרו לי בבקשה
סליחה אם אני מעיקה!!!!
אבל זה יעזור לי אם תתנו מענה

תשובה:

מה שברור הוא דבר אחד, שכל דיבור איתו, אפילו מילה, רק יעמיק את הקושי שלך ואת הסכנה חלילה לחטא.

את חייבת לחתוך לגמרי כל קשר איתו כאילו לא היה קיים.

לא הבנתי איזה שקר יש כאן, זו אמת גדולה.

אני מניח שככל שתתמידי בכך יהיה לך יותר ויותר קל.

בשורות טובות.