למכור מוסיקה לגוי

שאלה:

שלום וברכה
אני מפיק מוסיקלי ובזמן האחרון התחלתי לפרסם מנגינות באינטרנט למכירה, עכשיו אמרגן של להקה מוכרת אהב אחד מהמנגינות ופנה אליי ושאל אם אני רוצה למכור ללהקה את זה

ידוע לי שהלהקה הם גוים, והם בלי קללות ולא שרים על עבודה זרה או משהו, אני מכיר קצת שאני יכול למכור לגוי מנגינה וזה לא ענייני מה הוא יעשה עם זה לפי מה שהבנתי

השאלה ככה מותר לי למכור את המנגינה (בלי מילים רק כלים) ללהקה הזאת? היא בלי קללות או שטויות, בתנאי שאני פשוט מוכר את המנגינה ולא מתעניין במה יכתבו עליה? אבל הקטע שהיא מאוד מוכרת בעולם, ואני לא מכיר את ההלכה, מה עליי לעשות? תודה רבה

תשובה:

אינני רואה בכך כל בעיה.

בהצלחה