לא זוכר מי השאיל לי את המטען

שאלה:

אני שומר בבי"ס אחד הילדים שבאו לבדוק את הבי"ס הביא לי מטען לטלפון ואני לצערי הרב לא לקחתי ממנו פרטים שלו, רק אמרתי לו שיעבור לקחת כשהוא הולך, והמטען נשאר אצלי. מה עלי לעשות עם המטען? קשה לאתר את הילד כשאין לי פרטים עליו כ"כ

תשובה:

שלום וברכה,

עליך לשמור את המטען בידך עד שיבוא הילד וידרוש את המטען. אם יעבור הרבה זמן ואין דורש, אתה יכול לרשום את ערך המטען בפנקס שמור, ואז תוכל לעשות במטען כרצונך, והיה אם הוא יבוא לדרוש את המטען תצטרך לשלם לו את ערכו.

בהצלחה.