הליך של גרושין

שאלה:

אני נשואה שנה17חודשים הגשתי בקשה לטביעת גט עים חתימה של בעלי של הסכמת חלוקת ריכוש שוה בשוה.קבלתי תשובה בשאלה אלי אים אני גרה ביחד עים בעלי אני יכולה ליפתוח תיק .והאמת שאני עזבתי כרגע את הבית לי תקופה קצרה בשביל השקט הנפשי שלי. .מה עלי להשיב לבת הדין והאים יש בעיה בזי שעזבתי ? ולמה צריך לעזוב את הבית כדי להתחיל בתהליך .? תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה,

אני חושב שלא הבנת את התשובה, אין הבדל אם עזבת את הבית או לא, תמיד אפשר להתחיל בהליך גירושין ואין קשר איפה את גרה. יתכן והם רוצים לדעת היכן המצב ביניכם נמצא כדי לדעת איך לנהל את הליך של הגירושין. בכל מקרה תספרי את האמת והם יאמרו לך איך לפעול.

בהצלחה ובשורות טובות.