השפעת אינטרנט לא מסונן

שאלה:

שלום, שאלה אולי מוזרה, אני מוריד מאתר היוטיוב הרבה שירים לועזיים עם קצב מהיר או כל מיני שירים מסוגים שונים. יתכן שמדי פעם אני מאד רוצה למשל להוריד שיר קצבי או סוג אחר וכו, אך תמונת הכותרת של השיר אינה צנועה, במקרה כזה אני פשוט מכסה את התמונה עם המסך ומוריד את השיר שאותו רציתי. השאלה שלי האם יתכן מצב בו השירים שאני שומע ובמיוחד כשאני נהנה מהם, האם זה יכול להשפיע באופן רוחני בצורה רעה על המצב הרוחני של עם ישראל? האם זה יכול להחליש את עם ישראל באופן רוחני ולתת לאויבינו חס וחלילה לקום עלינו? אינני יודע שזו שאלה יוצאת דופן אולי, אשמח למענה

תשובה:

אני לא חושב שזה יכול להחליש את עם ישראל, אבל זה במפורש מחליש אותך שיש לך אינטרנט שאינו מסונן!

אין להחזיק בבית אינטרנט שיש בו תנועות כאלו, גם אם אתה משתדל לא להסתכל.

מוטב לא לשמוע שום שיר לעולם, ושלא יהיה כזה אינטרנט בבית.

בהצלחה