חלום על נפטר

שאלה:

סבא שלי נפטר לפני 3 חודשים.
היה בן אדם חרדי ירא שמיים
חלמתי שהוא חילוני לגמרי
במפגש משפחתי
מבקשים מבני המשפחה לא לייחס חשיבות לכך שסבא חילוני.

התעוררתי בהלם.
מה זה אומר?

תשובה:

אני חושב שזה חלום נפלא שמעיד הרבה על מעלתו הרוחנית של סבא, ומשום שלא כל אחד זוכה שנכדיו יקבלו כזה חלום!

חשוב מאוד לדעת בעיקר לגבי השנה הראשונה אחרי הפטירה! הנפטר תאב ונצרך לכל זכות שאתם עושים עבורו! הוא עשה המון בעולם הזה אבל עדיין שם כבר יודעים מה זה כל אמן ומה זו כל מצוה וכל זיכוי הרבים וכל חיזוק, מצטערים ע ל כל מה שלא הספיקו ולא יכולים להוסיף עוד.

מה שהצאצאים כאן עושים זו הזכות היחידה המוסיפה עוד מטען חיובי לנשמת הנפטר, ברא כרעא דאבוה, הבן הוא הרגליים המוליכות את האבא.

זכה סבך, שניתנה לו הזכות לעורר אותך לכך בצורה הכי מזעזעת, כדי שתשימו ל לכך, ללמוד קצת משניות עבורו, לתת קצת צדקה, להקפיד על הקדישים, להתחזק במשהו במצוות ועוד.

רק בגלל מעלותיו הרוחניות זכה בעצמו לעורר אתכם לכך, לא כל אדם זוכה.

בהצלחה רבה מאוד