לנצל קופון הנחה עבור חברה

שאלה:

בס"ד שלום רבה ותודה רבה על פועלכם המבורך!
חברתי אם לתינוק. היא ביקשה ממני שאזין את שמי ומס' הטלפון שלי על מנת לקבל קופון להנחה לנוטרילון (מזון תינוקות). לכל אדם מותר להשתמש באפשרות לקבל קופון פעם אחת והיא ניצלה את האפשרות שלה. האם מותר לי לעזור לה או שיש בכך חשש גזל? שהרי אני לא זקוקה לנוטרילון לעצמי אלא בשבילה.

תשובה:

שלום וברכה,

מותר לך לרכוש עם הנחה ולתת לחברה שלך.

בהצלחה.

מקורות:

חברת המזון לתינוקות עושים פרסומת שכל אדם שנרשם זכאי לרכישה אחת עם הנחה, וזאת כדי להתפרסם בציבור, אין תנאי שההנחה רק למי שיש תינוק, החברה מסכימה שכל אחד ירכוש עם הנחה ובכך יכיר את המוצר שלהם בציבור. ולכן מותר לך לרכוש עם הנחה ולתת לחברה שלך.