מעשה בית הדין

שאלה:

שלום רב,
ביתי התגרשה ב2019 ואמורה להינשא בעה, כעת שמתי לב שלתעודת הגירושין שנתקבלה בדואר רשום צורף מעשה בית דין על שמות של אנשים אחרים. האם זה תקין…
כיצד עליי לקבל מעשה בית דען תקין.

תשובה:

מועדים לשמחה,

אני מאמין שהטעות היא כמובן שמעשה בית דין של מישהו אחר שצורף בטעות למעטפה שלכם..צריכים לשים רק לב שהכיתוב בגט הוא שונה מהכיתוב שאתה מכיר בעברית, ובמעשה בית דין כותבים את השמות כפי שכתוב בגט, אז אם השמות הם שונים לגמרי אז כמובן שכנראה נפלה טעות. תפנה למזכירות ביה"ד ששם היא התגרשה, תסביר להם את הטעות ותבקש מהם מעשה בי"ד שלה.

בהצלחה