הנחה למשקפיים בקופ"ח

שאלה:

שלום וברכה ותודה על השירות המועיל לצבור !
שאלתי בהיות וקופ"ח נותנת הנחה לקניית משקפיים כל שנה לכל ילד. וילד אחד השתמש כבר בהנחה השנה אך הוא שבר שוב את המשקפיים ונזקק לעוד. הבת שלי נתנה לו את הזכות להשתמש בשלה. האם מותר הדבר ? יצויין שהילד הינו "מיוחד" המקבל סל זכויות רחב יותר מקופ"ח ואולי בעקבות כך יש מקום יותר להיתר.
יישר כח

תשובה:

שלום וברכה,

אין להשתמש בזכות של אח עבור האח השני, ולמרות שבעל האופטיקה מציע לעשות כן אין היתר. ניתן לבקש רשות ממנהל סניף של הקופ"ח אם הוא יתן היתר להשתמש בזכות של אח אחד מותר להשתמש בזכות של אח.

בהצלחה.