מחלים קורונה בצום כיפור

שאלה:

שלום , כיפור הקרוב יהיה שבוע בערך לאחר סוף מחלתי קורונה (מחר).
מבחינת הרופא (החילוני) אני יכול לצום, הרופא סובר שלא טוב לצום אם יהיה לי חום אך לא בהכרח מדובר בסכנת חיים.
איך לנהוג בצום?
תודה!

תשובה:

אם כבר סיימת את הקורונה ואין תסמינים אין בכלל שאלה, בכל מקרה ממה שאתה כותב נראה פשוט שיש לצום ביום הכיפורים.

רפואה שלמה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כרגע יש לי תסמינים, אני לא יודע מה יהיה עוד שבוע, אולי אשאל לקראת שוב…
    בכל מקרה…אשמח לדעת מה הקו המנחה הכללי לאי תחילת צום/הפסקתו לאכילה בשיעורים?

  2. הקו המנחה ביום כיפור הוא פיקוח נפש, ולכן אני מאמין כמעט בודאות שבעזרת ה' תוכל ותזדקק לצום ביום הכיפורים, ולקיים מצוה יקרה זו.